2 Mart 2014 Pazar

GELİNLERE ÖZEL FİLMLER


 Gelin adayları! biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Gelinliği için ilhamını filmlerden alan romantik gelinler; bu filmler tam size göre. 

 Uzatmalı Nişanlım (The Five Year Engagement) filmi; Tom ve Violet, başlarından geçen olaylar nedeniyle düğün tarihlerini sürekli erteleyen uzun bir nişanlılık dönemi geçiren bir çift. Karakterler çok doğal, filmin sonu güzel ve içinde bahar dalları altında harika bir düğün sahnesi var. IMDB puanı romantik bir film için hiç de fena değil; 6,2.

 Kiralık Sevgili (Wedding Date) filmi; Eski nişanlısı ile yüzleşmekten korkan Kat'in çareyi yakışıklı bir kiralık sevgili bulması ve aralarında geçen aşkı anlatan keyifli bir film.




 Gelin Benim Olacak (Made of Honor) filminde aşık olduğu kadını bir yanlıştan döndürmek için baş nedimesi olmayı kabul eden Tom'un hikayesini anlatıyor.

 Bride Wars , Gelinlerin Savaşı ise adından da anlaşılacağı gibi iki genç kadının düğün mücadelesini konu alıyor. Filmde gelinlikler müthiş! Gelinlerden Liv'in Vera Wang gelinliği birçoğumuzun rüyası:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder