26 Şubat 2014 Çarşamba

DAVETLİ LİSTENİZ

 Düğün tarihinizi ve düğünü yapacağınız yeri netleştirdikten sonra çok geç kalmadan davetli listenizi oluşturmanız gerekiyor. Konunun uzmanları davetli listesini ahzırlamaya başlamak için erken davranmanızı tavsiye ediyor. Böylelikle düğün tarihine kadar listeye unutuğunuz kişileri eklemek için gerekli zamanı yaratmış olacaksınız.

 Bir diğer önemli konu ise masa düzeni oluşturmak. Misafirlerinizi gruplandırırken dikkat etmeniz gereken hususlar şöyle;

 Bir aile masası oluşturun. Eğer müstakbel eşiniz ve siz ayrı bir masada oturmak istemiyorsanız siz de bu masada oturabilirsiniz.

 Aile üyelerinden yaşı büyük olanları pistin yakınına yerleştirin. Onlar pistte uzun süre vakit geçiremeyeceğinden en azından piste yakın olmalılar.

 Sürpriz konuklar için mutlaka bir masa ayarlayın yada masalarda bir iki opsiyon tanıyın. Emin olun başınıza gelecek.

 Bekarları bir masada toplayabilirsiniz. Birbirini tanımayan kişileri bir masada toplamak mantıklı gelmeyebilir, ancak belki size çöpçatanlık konusunda hınzır bir fırsat sağlar:) Ne dersiniz?

 Gelemeyecek davetliler için baştan bir düzen oluşturmak sizi yoracağından, masa düzenini davetlilerinizden aldığınız olumlu ve kesinleşen lcw lere göre oluşturmanızı tavsiye ederim. Sonrasında bundan bir döküm alarak organzasyonun düzenleneceği mekanda misafirleri karşılayacak kişiye teslim edebilir veya aşağıdaki gibi konuklarınızın görebileceği girişe yakın bir yerde çerçevelerle duvara asabilirsiniz. Açıkçası bu fikre bayıldım!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder